• spanduk kaca

Rak Keling Boltless Kanthi Decking Kawat

Katrangan singkat:

ukuran:48″*24″*72″
keling
8 pc
20 pcs
5
SP482472-W

Detail Produk

Tag produk

Rak Keling Boltless Kanthi Decking Kawat

Ukuran sp482472-w iki: 48″(W)x24″(D)x72″(H), kanthi desain balok Z.Nduweni kapasitas sing luwih dhuwur (luwih saka 800lbs saben lapisan, kanthi total luwih saka 4000lbs).

Ana akeh pelanggan sing kuwatirMDFpapan lan partikel rak Papan ora bisa digunakake ing udhara mbukak utawa ing panggonan lembab, amarga loro jinis Papan iki ora duwe efek Kelembapan-bukti, banjur desain layar beting iki nemen solves titik pain nggunakake Papan MDF lan particleboard. digawe saka panel bolong nglukis, lan kabeh struktur pigura uga digawe saka baja galvanis lan dianggep karo cat semprotan, beting ikivingnduweni fungsi anti-karat lan tahan lembab, lan bisa digunakake ing wilayah udan: garasi,gudang, basements lan warehouses.

 

Spesifikasi:

Jenis: rak paku keling tanpa baut

Kapasitas beban: 800lbs

Ukuran: 48*24*72

Salib tengah bar: 5 pcs

Munggah: 8 pcs

Beam: 20 pcs

Lapisan: 5

  • INFO PRODUK

    1. Rak bisa milih papan partikel, papan MDF, papan kawat, papan laminated utawa papan baja.

    2. Uprights bisa milihDesain Z-beam utawa C-beam,menehi kekuatan lan rigidity.

    3. 800lbs kapasitas mbukak / lapisan.

    4. Nyetel ing 1-1/2″ tambahan.Dhuwur ing antarane rak bisa diatur kanthi bebas.

    5. Bisa gampang nglumpuk ing menit.

    6. Desain kunci keling, ora perlu sambungan bolt.

    7. Disaranake nggunakake mallet karet kanggo perakitan.

    8. Rak rak boltless digawe saka struktur baja kelas industri, sing nduweni daya tahan lan kekuatan sing paling apik.

    9. Luwes 5-lapisan logam beting panyimpenan beting bisa gampang dipindhah kanggo kustomisasi cepet.

  • WARTA

    Rak garasi kita ora ndhukung toko online saiki.Yen sampeyan seneng karo produk kita, hubungi kita lan kita bakal menehi rekomendasi agen lokal kanggo sampeyan.

  • INFO PENGIRIMAN

    Miturut kabutuhan pelanggan, sampeyan bisa milih ngirim saka salah siji saka telung pabrik ing Thailand lan China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita