Hot Sale

Rak paku keling tanpa baut baja galvanis tugas berat
Rak paku keling tanpa baut baja galvanis tugas berat

Hot Sale

Rak Keling Boltless Kanthi Decking Kawat
Rak Keling Boltless Kanthi Decking Kawat

Hot Sale

Heavy duty treadplate gandheng rak baja karo 3 rak kawat
Heavy duty treadplate gandheng rak baja karo 3 rak kawat

Produk liyane

  • babagan (2)
  • 微信图片_20220309162955

Apa Pilih Kita

Diadegake tanggal 5 April 2021 ing Zona Industri Thai-Cina Rayong, 27 kilometer adoh saka pelabuhan utama Laem Chabang, 99 km menyang bandara Suvarnabhumi Int, 36km menyang kutha resort Pattaya.
Fuding fokus ing produksi rak-rak rangkep eceran, utamane kanggo pasar AS.Kita wis nyetujoni audit pabrik Walmart.

Kabar Perusahaan

Apa itu Rivet Shelving?

Apa itu Rivet Shelving?

Nalika nerangake solusi panyimpenan industri, rak rivet stands metu amarga versatility, ease saka Déwan, lan biaya-efektifitas.Ing pandhuan iki, kita bakal sinau babagan pentinge rak keling, keuntungan, lan aplikasi praktis ing macem-macem settin ...

Pira Bobot Bisa Ditahan Papan Partikel?

Pira Bobot Bisa Ditahan Papan Partikel?

Dideleng dening Karena Dianyari: 12 Juli 2024 Papan partikel biasane ndhukung sekitar 32 lbs saben sikil persegi, gumantung saka kekandelan, Kapadhetan, lan kahanan dhukungan.Priksa manawa tetep garing lan didhukung kanthi apik kanggo kekuatan sing optimal.Meja...