• spanduk kaca

Rak boltless ireng bolongan sing didhelikake

Katrangan singkat:

Ngenalke Black Boltless Rack - solusi panyimpenan pokok dirancang kanggo efficiency maksimum, kekiatan lan ease saka nggunakake.Sistem panyimpenan sing inovatif lan ramping iki nduweni macem-macem fitur sing ndadekake pilihan becik kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan sing teratur lan fungsional.


Detail Produk

Tag produk

Black Boltless Rack stands metu karo desain jejeg pindho lapisan, bolongan didhelikake kanggo dipikir resik, lan iga dikiataken kanggo kekuatan ditambahaké.Dibangun karo papan laminated berkualitas tinggi, njamin daya tahan lan gampang pangopènan.Kanggo sing nggoleki solusi panyimpenan alternatif, kitarak boltlessnawakake pilihan Versatile lan gampang-kanggo-ngumpul, nalika ingrak paku keling boltlessnyedhiyakake stabilitas lan kapasitas muatan sing luwih apik.Pilihan iki mesthekake yen ora preduli kabutuhan panyimpenan, Fuding Industries wis dijamin.

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Z-beam Uprights
Rak boltless ireng SP482472DU 48”x24”72” Baja +dilaminasi

papan

5 800 lbs 20 pcs 8 pc

Fitur

Salah siji fitur tombol Black Boltless Rack iku sawijiningdesain tegak lapisan pindho.Iki tegese saben mujur ana rong kolom, nyedhiyakake kaping pindho kekuatan lan stabilitas saka desain lapisan siji tradisional.Uprights Gamelan uga duwe bolongan didhelikake, kang nggawe katon resik lan streamlined.Kajaba iku, rak wisrong iga dikuwatakésing nyedhiyakake kekuatan lan dhukungan ekstra.

 

Rak Boltless uga dibangun nggunakakepapan laminated kualitas dhuwur.Iki nyedhiyakake permukaan sing awet lan tahan suwe sing bisa nahan bobot abot tanpa retak utawa pecah.Kajaba iku, papan laminated tahan kelembapan lan noda, saengga bisa digunakake ing lingkungan apa wae.

 

Titik sade penting saka Boltless Rack iku sawijiningproses instalasi gampang.Ora kaya sistem bolted tradisional, sistem iki ora mbutuhake baut utawa kacang.Nanging, rak dirancang supaya bisa dipasang, nggawe perakitan kanthi cepet lan ora repot.Iki uga tegese rak bisa gampang dibongkar lan diatur maneh yen perlu.

 

Black Boltless Rack minangka pilihan sing sampurna kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan sing fungsional lan teratur.Kanthi desain jejeg pindho lapisan, uprights Gamelan bolongan didhelikake, iga dikiataken lan Papan laminated kualitas dhuwur, rak iki dibangun kanggo nangani malah beban paling abot nalika isih tetep katon ayu lan modern.Lan kanthi proses instalasi sing gampang, mula ora gampang diatur lan tetep kaya ngono.Aja ngenteni - entuk Boltless Rack dina iki!

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita