• spanduk kaca

rak boltless

Katrangan singkat:

Racking tanpa bolt SP596472 punika prasaja, mantep, lan trep.Rak-rak iki dirancang kanggo nyukupi kabutuhan bisnis, gudang, garasi, lan omah-omah, menehi cara sing fleksibel lan serba guna kanggo nyimpen kabeh saka piranti, peralatan, lan persediaan nganti barang-barang rumah tangga lan barang koleksi.


Detail Produk

Tag produk

Kanggo nambah solusi panyimpenan, kitasistem racking boltlessbecik kanggo macem-macem lingkungan, nawakake konfigurasi kuwat lan fleksibel.Minangka pimpinansupplier rak boltless, kita nyedhiyakake produk sing dirancang kanggo panggunaan tugas abot lan saben dina.Kanggo opsi liyane, njelajah kitarak panyimpenan boltlesslan serbagunarak boltlessUnit.Rak iki direkayasa supaya gampang dirakit tanpa perlu bolts utawa kacang, njamin persiyapan tanpa repot.

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Beam Uprights
Racking tanpa bolt SP592472 59"x24"72" Baja + Papan partikel 4 400 kg 20 pcs 4 bêsik

Fitur

Kanthi awêdakakêna-dilapisi biru mujur lan balok oranye visibilitas dhuwur, sistem panyimpenan banget katon lan stands metu ing sembarang lingkungan.Werna kandel ora mung nggawe gampang ditemokake nanging uga nandheske kekokohan struktur kasebut.

 

Desain balok kaleburong iga dikuwataké, sing menehi dhukungan lan kekuatan tambahan kanggo nyegah warping utawa mlengkung ing beban abot.

 

Saben lapisan nduweni kapasitas nganti 1200 kg, nggawe racking boltless becik kanggo panyimpenan heavy-tugas.Unit racking dilengkapi karo papat rak, saben digawe saka chipboard kandel 15mm, nyedhiyakake basis sing kuat kanggo nyimpen barang.Papan chip kasebut tahan kelembapan, saéngga cocog kanggo nyimpen barang ing kahanan lembab utawa lembab.

 

Salah sawijining kaluwihan paling penting saka unit rak inovatif iki yaikuluwes.Sampeyan bisa nyetel dhuwur saben rak miturut kabutuhan panyimpenan,tanpa perlu bolt utawa kacang.Klip ngunci uga nyekeli rak kanthi mantep, ngamanake barang-barang sampeyan lan tetep diatur.

 

Sistem racking boltless gampang diinstal tanpa alat utawa peralatan tambahan, dadi solusi panyimpenan sing sampurna kanggo sing ana ing jadwal sing ketat.Ngrakit racking njupuk mung sawetara menit, lan desain sworo seru-bebarengan njamin proses instalasi musuhan-free.

 

Apa sampeyan pengin nyimpen peralatan abot utawa barang cilik, rak boltless nyedhiyakake solusi panyimpenan sing sampurna kanggo bisnis, gudang, utawa rumah tangga.Keterjangkauan racking boltless dibandhingake karo rak gudang khas ndadekake banget kanggo mikrobisnis lan startup utawa bisnis kerajinan ing omah sing nyimpen stok lan produk penting.

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita