• spanduk kaca

rak boltless

Katrangan singkat:

Nggolek solusi panyimpenan sing bisa dipercaya sing ora mbutuhake perakitan rumit utawa sambungan bolt sing butuh wektu Ora katon luwih saka rak boltless berkualitas tinggi!


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Z-beam Uprights
Rak tanpa bolt SP482472 48”x24”72” Baja + Papan partikel 5 800 lbs 20 pcs 8 pc

 

Fitur

Nampilake kuwatboltlessdesain kunci kelingsing nggawe perakitan gampang, unit rak boltless kita minangka pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nambah papan panyimpenan ekstra menyang omah.Digawe saka baja kelas industrilan gumunggung rak luwes kanggo mbantu ngatur solusi panyimpenan kanggo kabutuhan tartamtu, Unit rak boltless kita nggawe ngatur ngarep cinch!

 

Salah sawijining fitur utama rak boltless baja kita yaiku sing apik bangetchipboard kandel 9mm, kang menehi kekuatan unparalleled lan kekiatan.Apa sampeyan nyimpen buku, alat, utawa dekorasi musiman, sampeyan bisa ngandelake rak kanggo ndhukung barang sing paling abot kanthi gampang.

 

Fitur apik liyane saka unit rak boltless kita yaiku keluwesan.karorak-rak luwessing bisa diatur kanggo cocog karo kabutuhan panyimpenan, sampeyan ora bakal duwe alangan nemokake Pas sampurna kanggo kabeh barang.Lan amarga rak-rak kita digawe saka baja sing kuat lan tahan karat, sampeyan bisa ngaso kanthi ngerti manawa barang-barang sampeyan bakal aman lan aman nganti pirang-pirang taun.

 

Dadi, apa sampeyan pengin ngatur lemari, garasi, utawa ruang paling ngisor, unit rak tanpa bolt minangka alat sing cocog kanggo pakaryan kasebut.Kanthi kombinasi kekuatan, daya tahan, lan keluwesan sing ora bisa dikalahake, dheweke dadi pilihan sing cerdas kanggo sapa wae sing butuh papan panyimpenan ekstra sajrone urip.

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita