• spanduk kaca

rak baja sing dilas

Katrangan singkat:

Yen sampeyan nggoleki solusi panyimpenan sing awet lan efisien kanggo gudang, garasi, utawa bengkel, arak baja sing dilasbisa uga cocok kanggo sampeyan.Piranti serbaguna iki dirancang supaya kuwat, dipercaya, lan bisa dikustomisasi kanggo kabutuhan tartamtu, mbantu sampeyan nggedhekake ruang panyimpenan lan njaga barang-barang sampeyan kanthi rapi lan bisa diakses.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Z-beam Uprights
Rak baja sing dilas WR772472T4 77”x24”72” baja 4 2000lbs 16 bêsik 4 bêsik

Fitur

Ing jantung pigura baja gandheng iki sawijiningdesain kabeh-logam karo geladhak wire mesh.Rak iki digawe saka wesi kelas industri sing berkualitas lan kuwat banget.Bolong logam mbantu sirkulasi udara, saengga sanajan sayuran diselehake, ora bakal cepet bosok.

 

Ingdesain bolongan pindho baris saka kolomngidini loro rak kanggo nuduhake siji kolom, kang ora mung nyimpen biaya nanging uga ngijini sampeyan kanggo ngluwihi beting tanpa wates miturut kabutuhan.

 

Kapasitas mbukak saka rak baja gandheng uga nyengsemaken, karokemampuan kanggo ndhukung 2000 lbs saben lapisan, mesthekake yen bisa nggawa barang abot tanpa masalah.Fitur dhuwur luwes saka rak ndadekake malah luwih Versatile, ngijini sampeyan kanggo ngatur iku adhedhasar kabutuhan kanggo nggedhekake papan panyimpenan lan pas ing utawa liwat item liyane.

 

Fitur gedhe liyane saka rak iki yaikutelung crossbars tengahsing nyedhiyakake kekuatan lan stabilitas tambahan.Iki mesthekake yen rak ora ambruk ing bobote barang sing disimpen ing kono lan njaga kekiatan sanajan ditangani kanthi kasar.

 

Akhire, ingdek wire meshiku kauntungan pinunjul saka rak baja gandheng iki sing ndadekake ngadeg metu ing pasar.Ora mung awet nanging uga gampang kanggo ngresiki lan nyedhiyakake aliran udara sing luwih apik tinimbang bahan rak liyane, mesthekake yen barang sing disimpen ora bakal nglumpukake bledug lan tetep apik.

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita