• spanduk kaca

rak screwless

Katrangan singkat:

Kanthi kabutuhan solusi panyimpenan sing efisien ing jagad saiki, rak tanpa skru wis dadi pilihan sing populer kanggo omah lan bisnis.Rak tanpa skru anyar minangka pilihan sing kuat lan praktis sing duwe sawetara fitur inovatif sing cocog kanggo kabutuhan panyimpenan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Beam Uprights
Rak tanpa obeng SG175C 900x400x1830mm Papan baja + MDF 5 175kg / lapisan 20 pcs 8 pc

Fitur

Rak tanpa screw ukurane 900x400x1830mm, kanthi kapasitas muat 175kgs saben lapisan.Iku teka ing adesain plug-insing ndadekake prasaja kanggo ngumpul, tanpa perlu kanggo sembarang ngawut-awut utawa pribadi.Desain iki mbedakake saka rak tradisional, nggawe proses perakitan luwih cepet lan luwih gampang tinimbang sadurunge.

 

Salah siji fitur utama saka rak screwless iku sawijiningdhuwur luwes, sing bisa diowahi miturut kabutuhan panyimpenan sampeyan.Rak kasebut bisa disesuaikan kanggo nahan barang-barang kanthi ukuran sing beda-beda, dadi solusi panyimpenan serbaguna sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

 

IngMDF kualitas dhuwurBoards digunakake ing shelving screwless nyedhiyani Rampung kuwat lan awet, mbantu kanggo mesthekake yen item sing aman disimpen.Nerangake karono-slip tahan goresanbantalan, kang nggawe lumahing becik kanggo nyimpen malah paling alus item.

 

Rak tanpa screw uga mlebutelung gaya béda: Basic, Basket, lan Blended.Saben gaya nambah bakat unik ing rak lan nawakake macem-macem tingkat fungsi.Kanthi transformasi 3 ing 1, rak tanpa sekrup bisa digunakake minangka unit rak 5-undakan, meja kerja, utawa rak pojok, supaya sampeyan bisa ngatur miturut kabutuhan sampeyan.

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita