• spanduk kaca

Rak baja las tugas abot kanthi decking 3 kawat

Katrangan singkat:

Ukuran: 77*24*72
Munggah: 4 pcs
Lapisan: 3
nomer item: WR772472T3


Detail Produk

Tag produk

Rak baja las WIRE 3 WIRE DECKING

 

Ngenalke Bingkai Baja Welded Apik, solusi panyimpenan revolusioner sing bakal nggawa game organisasi sampeyan menyang level anyar!Dirancang kanggo nyukupi kabeh kabutuhan rak, kreasi sing apik iki njamin daya tahan lan kekuatan ing desain kabeh-logam.Pamit menyang rak-rak tipis sing ambruk amarga bobote barang sampeyan, amarga rak baja sing dilas bisa nylametake jagad iki!

 

Nanging ngenteni, ora mung iku!pigura baja gandheng kita wis dikempalken karo fitur nyengsemaken sing manawa kanggo jotosan atine.Ngomong hello menyang telung bar salib ing tengah, sing nguatake balok lan nyegah deformasi sing ora dikarepake.Sampeyan bisa mbukak rak iki kanthi yakin amarga bakal nangani barang sing paling abot kanthi gampang.Saka buku nganti piranti listrik, rak iki bisa ngatasi kabeh!

 

Saiki, ayo ngomong babagan perakitan.Kita ngerti carane hard iku bisa kanggo nglampahi jam nyoba kanggo decipher instruksi Komplek lan fumble karo ton saka alat.Nanging aja kuwatir amarga rak baja sing dilas bakal dadi game changer.Kanthi komponen sworo seru lan kunci tanpa alat, rak-rak iki bisa diinstal lan siap digunakake kanthi cepet!Iku gampang kaya njepret driji lan nonton Piandel kelakon.

 

Yen iku ora cukup kanggo gawe uwong yakin sampeyan, nampa kasunyatan ngageti iki: Saben beting saka pigura baja gandheng kita bisa terus nggumunke 2000 lbs!Sing bener, saben rak menehi 2000 kilogram daya panyimpenan murni.Simpen barang sing luwih gedhe kanthi aman, nyedhiyakake persediaan, utawa nampilake koleksi sampeyan sing akeh.

 

Dadi, kenapa milih solusi panyimpenan biasa-biasa wae nalika sampeyan bisa duwe rak baja sing dilas sing luar biasa?Salam kanggo organisasi tanpa cacat, kekuwatan sing ora ana tandhingane, perakitan gampang, lan kapasitas bobot sing luar biasa.Aja ragu-ragu, rak iki bakal nggawe kabeh impen panyimpenan sampeyan dadi nyata.Siapke revolusi rak baja sing dilas!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita