• spanduk kaca

Rivetier rak

Katrangan singkat:

Artikel iki ngenalake sampeyan babagan rak kawat deck rivetier - ora mung mbantu sampeyan nyimpen barang-barang sampeyan kanthi rapi lan gampang diakses, nanging desain bolong nggawe barang-barang kasebut dadi ventilasi lan garing.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

jeneng produk Item Ukuran Bahan Lapisan Kapasitas muatan Z-beam Uprights
Rivetier rak SP482472-W 48”x24”72” baja 5 800 lbs 20 pcs 8 pc

Fitur

Rak tanpa bolt uga umum diarani minangka rak rivetier.Sawijiningdesain kabeh-logamndadekake iku luar biasa kuat lan tahan banting, mesthekake bakal tahan kanggo dangu.Konstruksi logam tegese bakal tahan bobot abot lan ora bakal pecah ing beban sing signifikan.

 

Salah sawijining fitur unik saka rak boltless yaiku kalebu apalang tengah, sing nyedhiyakake stabilitas lan dhukungan sing apik kanggo item sampeyan.Kapasitas bobot saben lapisan maksimal 800 lbs, sing bonus Fantastic amarga bakal ngidini sampeyan nyimpen barang gedhe banget lan abot kayata peralatan utawa pribadi karo ease, tanpa wedi overloading rak.

 

Saliyane konstruksi logam sing kuat, keuntungan liyane saka rak boltless yaikudek wire mesh.Lumahing bolong iki cocog kanggo barang sing angel disimpen, kayata sandhangan lan wadhah kimia.Bolongan ing dek bolong ngidini sirkulasi udara lan nyegah akumulasi bledug ing barang sampeyan.Rak jinis iki mbantu nambah umur barang-barang sampeyan nalika tetep diatur.

 

Fitur gedhe liyane saka rak boltless yaikuora ana baut, tegese perakitan luwih gampang lan luwih cepet.Dadi, sampeyan bisa seneng rak anyar kanthi luwih cepet lan luwih gampang.

 

Rak tanpa bolt minangka solusi sing apik kanggo kabutuhan panyimpenan lan pangaturan lan cocog kanggo panggunaan pribadi uga panggunaan komersial.Konstruksi kabeh logam sing kuat, palang tengah / lapisan, dek kabel bolong, lan desain boltless nggawe pilihan sing cocog.Produk kasebut ora mung serbaguna nanging uga dipercaya lan menehi nilai sing apik kanggo dhuwit sampeyan.Entuk rak tanpa bolt dina iki lan wenehi papan sampeyan organisasi sing dibutuhake.

Pabrik Kita

Pabrik Kita (1)
Pabrik Kita (2)
Tampilan pabrik 06
Tampilan pabrik 05
Tampilan pabrik 04
Tampilan pabrik 03
Tampilan pabrik 02
Tampilan pabrik 01

Apa milih kita?

Pengalaman 25+ taun---Ngewangi pelanggan nambah daya saing.

50+ produk.---Rak tanpa bolt lengkap.

3 pabrik --- Kapasitas produksi sing kuat.Njamin pangiriman ing wektu.

20 paten --- Kapabilitas R&D sing luar biasa.

GS disetujoni

Audit pabrik Wal-Mart & BSCI

Ditunjuk supplier kanggo sawetara rentengan supermarket kondhang.

Nawakake layanan khusus.

Layanan pelanggan paling dhuwur---One-Stop kanggo kabeh kabutuhan layanan sampeyan.

/produk/

rak rak boltless kualitas dhuwur kita minangka solusi panyimpenan sing terjangkau, dipercaya, lan gampang dirakit sing bakal mbantu supaya omah sampeyan tetep teratur lan ora keruwetan.Kanthi desain sing kurang sekrup, rak chipboard sing kandel, lan konfigurasi sing bisa diatur, alat kasebut minangka alat sing cocog kanggo sapa wae sing pengin nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah.Dadi apa ngenteni pesen rak boltless dina iki lan miwiti ngrasakake mupangat saka omah sing luwih teratur lan tanpa keruwetan!

info@fudingIndustries.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita