• spanduk kaca

Rak paku keling tanpa baut baja galvanis tugas berat

Katrangan singkat:

ukuran:48″*24″*72″
keling
8 pc
20 pcs
5
SP482472

Detail Produk

Tag produk

Rak paku keling tanpa baut baja galvanis tugas berat

Kanthi nambahake Rak 5-lapisan iki, nggawe papan panyimpenan ekstra ing omah sampeyan.Item iki nduweni struktur baja kelas industri lan tahan lamaireng dicet Rampung, kang menehi kekiatan lan raos fashion.Ingbora olèhstackingstorageraks ukuran 48″ W x 24″ D x 72″ H, lan sawijiningZ-desain Beam menehi kekuatan lan rigidity kanggo ngidini kanggoterusmomotan abot.Itbisa diatur ing 1.5" tambahan kanggo nampung item saka macem-macem ukuran.Rak panyimpenan 5-rak nggunakake desain kunci rivet lan kalebu konektor kirim, sing bisa dirakit kanthi cepet lan gampang tanpa perlu kacang utawa baut.Bisa dirakit dadi unit rak 72 inci utawa rong unit 36 ​​inci.Rak-rak iki becik kanggo ngatur alat lan bahan kanggo akses gampang utawa panyimpenan saka pangan, Penyetor, Toys, peralatan ruangan, etc.Rak baja 5-lapisan Otot iki bisa ngoptimalake keperluan lan organisasi.

 

Spesifikasi:

Jenis: rak paku keling tanpa baut

Kapasitas beban: 800lbs

Ukuran: 48*24*72

Munggah: 8 pcs

Beam: 20 pcs

Lapisan: 5

  • INFO PRODUK

    1. Rak bisa milih papan partikel, papan MDF, papan kawat, papan laminated utawa papan baja.

    2. Uprights bisa milihDesain Z-beam utawa C-beam,menehi kekuatan lan rigidity.

    3. 800lbs kapasitas mbukak / lapisan.

    4. Nyetel ing 1-1/2″ tambahan.Dhuwur ing antarane rak bisa diatur kanthi bebas.

    5. Bisa gampang nglumpuk ing menit.

    6. Desain kunci keling, ora perlu sambungan bolt.

    7. Disaranake nggunakake mallet karet kanggo perakitan.

    8. Rak rak boltless digawe saka struktur baja kelas industri, sing nduweni daya tahan lan kekuatan sing paling apik.

    9. Luwes 5-lapisan logam beting panyimpenan beting bisa gampang dipindhah kanggo kustomisasi cepet.

  • WARTA

    Rak garasi kita ora ndhukung toko online saiki.Yen sampeyan seneng karo produk kita, hubungi kita lan kita bakal menehi rekomendasi agen lokal kanggo sampeyan.

  • INFO PENGIRIMAN

    Miturut kabutuhan pelanggan, sampeyan bisa milih ngirim saka salah siji saka telung pabrik ing Thailand lan China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita